Dorohoi News Logo

AJOFM Botoşani: 62 de locuri de muncă săptămâna aceasta

locuri de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani pune la dispoziţia persoanelor interesate să ocupe un post vacant aproximativ 62 locuri. Majoritatea sunt pentru persoanele cu calificare în domeniu sau care au studii superioare. Se mai pot angaja absolvenţii promoţiei 2011, absolvenţii unei şcoli postliceale sau cei cu studii medii.

Locurile de muncă noi sunt cele ca asistent medical şi consilier administraţia publică (contabil). Pentru a fi angajat ca asistent medical la Spitalul de Pneumoftiziologie din Botoşani, cei interesaţi trebuie să treacă de un concurs care va avea loc în data de 31 octombrie 2011, începând cu ora 9.00. Dosarele se primesc la sediul unităţii până pe data de 28 octombrie, ora 13.00.
Primăria comunei Unţeni caută consilier administraţie publică cu vechime în domeniu 9 ani, cu o durată a muncii de 8 ore pe zi, pentru un salariu de 1246 lei. Data limită pentru depunerea dosarului este 7 noiembrie, iar concursul va avea loc în data de 17 noiembrie 2011. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web