Dorohoi News Logo

DAS Dorohoi: S-a finalizat efectuarea anchetelor pentru Programul „BANI DE LICEU”

radu surdu

Efectuarea anchetelor sociale pentru Programul naţional de protecţie socială „BANI DE LICEU” s-a finalizat duminica, 23 octombrie. Dircția de Asistență Sociala (DAS) Dorohoi a efectuat anchetele sociale până la data de 23 noiembrie, conform calendarului de desfăşurare a Programului naţional de protecţie socială „BANI DE LICEU”.

DAS Dorohoi a efectuat un număr de 193 de anchete sociale, dintre care: 50 de anchete sociale pentru burse sociale și burse de boală, iar 143 de anchete sociale pentru Programul naţional de protecţie socială „BANI DE LICEU”. Toate aceste dosare au fost trimise către unitățile de învățământ pentru care au fost emise, urmând ca să fie evaluate în consiliul de administrație al fiecărei unități de învățământ în parte.

„Anul acesta, ca o noutate, am decis ca aceste anchete sociale, să se efectueze la Centrul de zi pentru copii Jurjac, deoarece a fost un volum mare de lucru datorită suprapunerii Programului naţional de protecţie socială „BANI DE LICEU” și acordarea de burse sociale și burse de boală, cu programul de depunere a cererilor și declarația privind subvenția la încălzirea cu lemne, cărbuni și gaze naturale. Totul a decurs normal, programul s-a încheiat cu bine, rezultând un număr de 50 anchete sociale pentru burse sociale și de boală și un numar de 143 anchete sociale efectuate pentru Programul naţional de protecţie socială „BANI DE LICEU”.”, a declarat pentru Dorohoi News, directorul Direcției de Asistență Socială Dorohoi, Radu Surdu.

Lista beneficiarilor va fi afisata pe internet la data de 28 octombrie. Eventualele contestatii se pot depune la unitatile de invatamant in perioada 28 octombrie – 2 noiembrie, urmand ca acestea sa fie rezolvate pana la 6 noiembrie. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web