Dorohoi News Logo

48 locuri de munca în spaţiul economic european

locuri de munca

Pe lângă cele 79 de locuri vacante în judeţ, şomerii botoşăneni se mai pot angaja şi în spaţiul economic european.  Cele 48 de locuri disponibile sunt în ţări ca Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Italia şi Malta. Acestea sunt destinate drujbiştilor, asistenţilor medicali, stagiar-lucrătorilor calificaţi în ferme de creştere a animalelor, inginerilor - specialitate toleranţă distrugere, personalului de aşteptare sau manegerilor de restaurant. Printre cerinţele locurilor de muncă se numără cunoaşterea limbii engleză, franceză, italiană sau germană şi experienţa sau calificarea în domeniu.

Cele şapte locuri de muncă ca drujbist pot fi ocupate de persoane calificate, cu experienţă în domeniu de minim 1 an şi care cunosc limba germană. Salariul de 1200 euro va fi completat de alte beneficii ca echipament de lucru, cazare, accesorii pentru lucru şi autoturism pentru deplasări.

Pentru posturile de asistent medical, disponibile în Belgia, este necesară calificarea profesională şi diploma obţinută la absolvirea unui liceu sau facultate din domeniu. Contractul de muncă este full-time, pe perioadă nedeterminată. În Italia se caută patru medici recuperare medicină fizică sau medic neurolog, cu specializare în domeniu, experienţă şi cunoştinţe de bază Microsoft Office. Salariul este de aproximativ 2000 euro net/lună, iar timpul de lucru este de 38 ore săptămânal.(DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web