Dorohoi News Logo

AJOFM: Posturi noi pentru şomerii cu studii medii

ajofm

Luna noiembrie începe cu 68 de locuri de muncă vacante pentru şomerii botoşăneni, oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). Posturile nou apărute sunt cele ca inginer constructor, economist în relaţii internaţionale,tehnician normare, agent comercial, amanetar, tranşator şi şofer autocamion.

Ca inginer constructor se pot anagaja şi persoane peste 45 de ani, cu studii medii, pentru un salariu de 1500 de lei. Tot cu studii medii poate fi ocupat postul de tehnician normare, cu un salariu de 900 lei plus abonament tramvai, pe perioadă nedeterminată, dar şi cel de agent comercial, cu o durată a muncii de 8 ore pe zi. Pentru a ocupa postul de amanetar (ajutor şef casă amanet) pe o perioadă determinată de 6 luni, cu durată a muncii de 8 ore zilnic, sunt de ajuns studiile medii.

Postul de economist în relaţii economice internaţionale necesită studii superioare şi cunoştinţe  de  limba engleză, rusă, iar salariul este de 1378 lei. Vechimea în domeniu şi experienţa sunt utile în obţinerea postului de tranşator sau şofer autocamion, pe perioadă nedeterminată. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web