Dorohoi News Logo

Lacrimi de mulțumire la evenimentul caritabil - Ajută un copil, salvează un zbor - FOTO

Concert caritabil_Alexandra_ Dorohoi_130

Din dorința de a o ajuta pe Alexandra, de a îi salva zborul, oameni cu suflet mare din municipiul Dorohoi, au fost solidari cu suferința micuței de numai 6 ani a cărei poveste de viață este scrisă cu un toc înmuiat în lacrimi.
          
Din multul, puținul sau normalul pe care îl dețin, dorohoienii prezenți în sală, din dorința de a nu lăsa visele Alexandrei să se risipească, i-au dăruit fiecare câte o picătură de viață.
      
Evenimentul caritabil a început emoționant cu prezentarea filmului „Ajută un copil, salvează un zbor", film ce relatează trista poveste de viață a micuței Alexandra. Filmul poate fi vizionat pe blogul Alexandrei, www.alexandragroza.com.
         
Apoi, colegii Alexandrei de la Școala nr.7, copiii de la Casa Municipală de Cultură, Clubul Copiilor, Ansamblul Mugurelul și Seminarul Teologic Dorohoi au dansat și au cântat poate mai bine ca niciodată pentru un suflet de copil nevinovat aflat în suferință.
         
Copleșit de emoție, tatăl Alexandrei, aflat în sală, a primit suma de 22.024 lei și 50 de euro și printre lacrimi a mulțumit tuturor celor prezenți. (DorohoiNews.ro)

 

Vezi Galerie FOTO completă, Click AICI!

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web