Dorohoi News Logo

AJOFM Botoşani: 60 de locuri de muncă disponibile

jobs

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani încheie luna noiembrie cu 60 de locuri de muncă pentru şomerii din judeţ. Dintre acestea, patru sunt pentru persoane cu studii superioare, 10 pentru cele cu studii medii, iar restul pentru cei care au calificare sau experienţă în domeniu. Cele mai noi locuri de muncă sunt cele ca asistent medical generalist, asistent farmacist, sudor electric, lăcătuş montator şi şofer categoria C.

Cele trei posturi ca asistent medical generalist de la Spitalul Judeţean Mavromati pot fi ocupate de persoane cu şcoală postliceală sanitară pe perioadă determinată, iar durata muncii este de 8 ore pe zi. Data limită pentru depunerea dosarelor este 29 noiembrie, iar concursul va avea loc pe 7 decembrie 2011 la ora 9.00.

Absolvenţii unei şcoli postliceale, promoţia 2011 se pot angaja ca asistent farmacist pe perioadă nedeterminată pentru un salariu de 800 lei. Pentru locurile de muncă disponibile ca sudor electric şi lăcătuş montator este necesară o vechime în domeniu de 5 ani, iar durata muncii este de 8 ore pe zi. Pentru a se angaja ca şofer categoria C, cei interesaţi trebuie să aibă cel puţin studii medii, iar salariul este între 845-900 lei. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web