Dorohoi News Logo

AJOFM Botoşani: Locuri noi de muncă în spaţiul european

locuri-de-munca-prin-reteaua-eures

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani propune 68 de locuri de muncă vacante în spaţiul european. Acestea sunt valabile în ţări ca Belgia, Danemarca, Germania, Malta, Norvegia şi Republica Cehă.

În Belgia sunt disponibile 5 posturi de asistent medical pentru persoane care au calificare profesională şi cunoştinţe bune de limba franceză. În Danemarca sunt 4 locuri de muncă pentru ingineri telecomunicaţii pe o perioadă de minim 2 ani şi un salariu de 4000 euro brut lunar. Se solicită experienţă în sisteme de telecomunicaţii, preferabil sisteme de reţea şi în industria petrolului şi gazelor.

Germania oferă 2 posturi de asistent medical generalist şi unul pentru responsabil transport/logistică. Pentru asistent medical programul de lucru este de 40 de ore pe săptămînă, iar salariul poate ajunge pînă la 2000 euro. Ca responsabil transport/logistică sunt necesare studii medii sau superioare, experienţa în domeniile transport şi logistică, abilităţi de comunicare şi negociere, dar şi disponibilitate de a călători în interes de serviciu.
 
În Norvegia sunt vacante 21 de posturi ca inginer în diverse domenii: inginer construcţii, inginer electrician, inginer control sistem, inginer mecanic, inginer proces, inginer planificator, inginer analist, inginer structurist, arhitect şi manager achiziţii. Este nevoie de experienţă în domeniu minim 5 ani şi de cunoştinţe de limbă engleză. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web