Dorohoi News Logo

AJOFM oferă săptămîna aceasta 52 locuri de muncă

jobs

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Botoşani propune săptămîna aceasta 52 de posturi pentru şomerii botoşăneni, iar majoritatea pot fi ocupate de persoane cu studii superioare sau medii. Cele mai noi locuri de muncă disponibile sunt ca şef şantier, contabil şef, inginer construcţii civile, industriale şi agricole, inginer căi ferate, drumuri şi poduri, economist în gestiune economică, administrator financiar, agent vînzări, barman, ospătar, instalator ventilare şi condiţionare apă, sudor manual cu flacără de gaze, fochist centrală termică şi liftier.

Teatrul „Mihai Eminescu” angajează contabil şef cu vechime în domeniu 5 ani şi studii superioare economice, pe perioadă nedeterminată. Concursul va avea loc pe 27 decembrie 2011. Şcoala cu clasele I-VIII Albeşti caută administrator financiar, cu studii superioare, pentru un salariu de 1081 lei, pe perioadă nedeterminată. Colegiul Economic „Octav Onicescu” angajează fochist centrală termică cu vechime în domeniu de minim 5 ani, pentru o perioadă de 6 luni şi un salariu de 792 lei. Pentru postul de liftier de la Spitalul de Obstretică şi Ginecologie Botoşani sunt necesare cursuri de calificare, iar salarizarea este de 640 de lei lunar.

SC VICTOR CONSTRUCT SRL angajează instalator ventilar şi condiţionare apă şi sudor manual cu flacără de gaze pentru localităţile Botoşani şi Suceava, cu vechime în domeniu 7-10 ani. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web