Dorohoi News Logo

IHTIS: Un dar de mare preț de la Global Remote Services

Ihtis

In urma cu un an, GLOBAL REMOTE SERVICES si-a indreptat atentia spre Asociatia IHTIS, sustinand atunci Campania pentru realizarea Centrului de Viata Independenta cu o substantiala sponsorizare.

Astazi, echipa GLOBAL REMOTE SERVICES si-a exprimat din nou dorinta de a le sprijini activitatea intr-un mod aparte, considerand ca sporirea gradului de independenta al unei persoane cu dizabilitati fizice severe, sporeste implicit si bunul mers al Asociatiei IHTIS.

Prin Contractul de Sponsorizare primit, au fost extrem de impresionati, descoperind mentiunile reprezentantului GLOBAL REMOTE SERVICES, consemnate la:

Pct. 2, „Obiectivul Contractului: Sponsorizarea Beneficiarului cu suma de 8500 RON”.
Pct. 2.1: “Suma de mai sus se pune la dispozitia Beneficiarului pentru achizitioarea unui scaun rulant electric, ce va fi destinat exclusiv Dnei Mihaela Mihaescu

Fotoliul electric primit in dar, in valoare de 5813,78 RON, ilustreaza cum este privita activitatea persoanei cu dizabilitati in randul oamenilor de afaceri europeni, cum ii sunt analizate nevoile si cum, atunci cand este posibil, i se ofera un standard ridicat si demn de viata.


Diferenta fondului ramas, sporeste inca putin suma stransa avand ca destinatie Campania pentru Centrul de Viata Independenta, spre care Asociatia Ihtis isi indrepta toata atentia pe parcursul anului 2012.

Deosebita recunostinta fata de GLOBAL REMOTE SERVICE.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web