Dorohoi News Logo

AJOFM Botoşani: Anul începe cu 40 locuri de muncă

locuri de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Botoşani propune la începutul noului an 40 de locuri de muncă. Cei dornici se pot angaja ca director executiv adjunct, programator, economist, administrator financiar, vulcanizator, spălător vehicule muncitor necalificat şi muncitor necalificat la demolare clădiri, căptuşeli zidărie, mozaic, faianţă, gresie, parchet.

Pentru a deveni director executiv adjunct la Direcţia Generala de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sunt necesare studiile superioare şi vechimea în domeniu de minim 3 ani. Concursul va fi organizat în perioada 23-25 ianuarie a.c. a sediu ANFP. Pentru postul de programator la Grupul Şcolar „Demostene Botez” din Truşeşti se cer studii superioare, durata muncii este de 8 ore zilnic, iar salariul poate ajunge la 1488 lei. Cele două posturi ca economist necesită studii superioare economice, promoţiile 2010, 2011, iar salariul este de 1200 lei. Şcoala cu clasele I-VIII Albeşti angajează administrator financiar cu vechime în domeniu de 5 ani pentru un salariu de 1081 lei. Data limită pentru depunerea dosarului este 20 ianuarie, iar concursul va avea loc pe data de 25 ianuarie.

Ca vulcanizator se pot angaja pe perioadă nedeterminată cei cu studii medii, cu o durată a muncii de 4 ore pe zi şi un salariu de 375 lei. Cele două locuri de muncă disponibile ca muncitor necalificat la demolare clădiri, căptuşeli zidărie, mozaic, faianţă, gresie şi parchet pot fi ocupate şi de persoane cu grad de handicap accentuat, cu studii minim 8 clase, pe perioadă determinată. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web