Dorohoi News Logo

AJOFM Botoşani: 923 locuri de muncă în Germania prin reţeaua EURES

joburi-vezi-locuri-de-munca-in-strainatate-prin-reteaua-eures

Anul 2012 debutează cu o ofertă bogată pentru persoanele care doresc să lucreze în Germania în diverse domenii de activitate. Consilierul EURES de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani acordă consultanţă gratuită pentru a accesa aceste locuri de muncă.

Sunt disponibile 923 de locuri de muncă, în domenii vaste şi cu salarii care variază între 1500-6000 euro. Două posturi de asistent medical generalist disponibile presupun un program normal de lucru, 40 de ore săptămînal, iar calificarea în domeniu este necesară. Salariul este de 1500-2000 euro brut/lună. Cele 16 posturi de medic sunt valabile pentru specializările medicină generală, medicină internă, chirurgie, ortopedie, neurologie, ginecologie şi anestezie, precum şi medici asistenţi.

Calificarea în domeniu este necesară pentru cele 76 de posturi pentru asistent geriatrie sau îngrijitor persoane în vîrstă, cele 30 de posturi de sudor, 36 posturi de mecanic/specialist în mecatronică, 56 de posturi ca electronist/electrician,  24 de bucătar şi cele 38 locuri de muncă ca şi specialist în domeniul hotelier/gastronomic.

Pentru cele 16 locuri disponibile ca agent call center este nevoie să cunoască pe lîngă limba germană şi limba engleză/franceză sau altă limbă străină, iar salariul variază între 1400-2000 euro. Posturile de specialist software necesită experienţă în Java, PHP, SAP,NET, iar salariul poate ajunge pînă la 4500 euro brut/lună.

Toţi cei care se vor angaja vor primi şi sprijin pentru găsirea unei locuinţe, iar unii angajatori dispun de cantine. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web