Dorohoi News Logo

AJOFM Botoșani: 58 locuri de muncă disponibile

job

Luna februarie începe cu 58 locuri de muncă oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani. Cele mai noi posturi sînt cele ca inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer construcții hidrotehnice, inginer constructor instalații, inginer industrie alimentară, specialist marketing, reprezentant comercial, șofer mașini de mare tonaj și curier pedestru.

S.C. TEHNIC ASIST SRL angajează inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer construcții hidrotehnice și inginer constructor instalații pe perioadă determinată de nouă luni, cu o durată a muncii de opt ore pe zi. Postul de inginer industrie alimentară poate fi ocupat de persoane cu vechime în domeniu de peste doi ani, cu studii superioare, pe perioadă nedeterminată.

Pentru a te angaja ca specialist marketing este necesară vechimea în domeniu de trei ani, studii superioare marketing, cunoscător al aplicațiilor Corel Draw, Photoshop, Word, Excel, Power Point pentru un salariu de 1400 lei, pe perioadă determinată de un an. Postul de reprezentant comercial în showroom vînzare de ferestre și uși PVC cu geam termopan poate fi ocupat de persoane cu vechime și experiență minim un  an în vînzări, studii medii, pe perioadă nedeterminată.

Pentru postul de șofer mașini de mare tonaj pe perioadă determinată de nouă luni sînt necesare studii medii, iar durata muncii este de opt ore zilnic. Cele două locuri de muncă pentru curier pedestru pot fi ocupate pe perioadă nedeterminată, pentru un salariu de 700 lei plus tichete de masă. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web