Dorohoi News Logo

AJOFM: 43 de locuri noi de muncă pentru șomeri

AJOFM

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani oferă șomerilor ocazia de a se angaja pe unul dintre cele 43 de locuri de muncă libere. Inspector de specialitate în administrația publică-asistent, mecanic auto, electrician echipamente electrice și energetice, montator reglor și depanator de ascensoare, tîmplar universal și șofer microbuz școlar sînt cele mai noi posturi.

Primăria comunei Flămânzi angajează inspector de specialitate în administrația publică-asistent cu vechime în domeniu un an și cu studii superioare, pe perioadă determinată, cu o durată a muncii de 8 ore zilnic. Concursul va avea loc pe 7 martie a.c. Pentru postul de mecanic auto este nevoie de calificare în domeniu, iar durata muncii este de 8 ore pe zi. Salarizarea este de 5 lei pe oră.

Direcția Regională de Poștă Nord Est angajează electrician echipamente electrice și energetic cu calificare de specialitate, fără antecedente penale, pe perioadă nedeterminată, pentru un salariu de 954 lei plus tichete de masă și primă de vacanță. Postul de montator reglor și depanator de ascensoare este disponibil pentru persoane cu calificare și vechime în domeniu de minim un an, pe perioadă nedeterminată. Ca tîmplar universal se pot angaja și persoane cu handicap ușor, cu vechime în domeniu de minim trei ani, care au ca studii școala profesională. Perioada este nedeterminată, iar durata muncii este de 8 ore pe zi.

Școala cu clasele I-VIII din Tudora caută șofer microbuz școlar cu vechime în domeniu 10 ani, pe perioadă nedeterminată, pentru un salariu de 734 lei. Data limită pentru depunerea dosarului este 18 februarie a.c., iar concursul va avea loc pe data de 22 februarie a.c. (DorohoiNews.ro)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web