Dorohoi News Logo

ANOFM: 280 locuri de muncă oferite de angajatori germani

caut-job

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) oferă 70 de locuri de muncă la culesul produselor agricole(sparanghel, căpșuni), 150 de locuri pentru vînzarea produselor agricole și 60 de posturi pentru bucătar, cameriste, ospătari, ajutor în bucătărie și ajutor în gastronomia de sistem respectiv(Mc Donald’s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria) în Germania.

Pentru cele 70 de locuri la culesul produselor agricole şi pentru cele 150 de locuri sînt solicitate femei și bărbați care posedă experiență în agricultură, condiţie fizică bună şi cunoștințe de limba germană. Solicitanții care vor desfășura activitatea de cules este necesar să dețină cunostințe de bază ale limbii germane. Cei care vor să lucreze ca vînzători trebuie să dețină cunoștințe avansate, deoarece vor intra în contact cu clienții. Salariul oferit este de 800 euro net lunar, după reținerea asigurărilor sociale, a impozitului, cazare și masă. Timpul de lucru este de 40-50 de ore pe săptămînă. Angajarea se face pentru perioada aprilie-iunie.

De asemenea, sunt oferite potențialilor aplicanți un număr de 60 de posturi pentru următoarele meserii: bucătar/bucătărese, cameriste, ospătari, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem. Sunt solicitate persoane cu calificare profesională încheiată sau experienţă în domeniul gastronomic. Cei interesați trebuie să deţină cunoștințe de limba germană de bază, nivel B1/B2, pentru personalul auxiliar şi cunoștințe extinse nivel C1/C2 pentru personalul de specialitate. Experiența profesională constituie un avantaj. Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămînă cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1200-1500 euro brut pe lună pentru personalul auxiliar și 1500-2000 de euro brut pe lună pentru personalul de specialitate. Cazarea este asigurată de către angajator (gratuit sau negociabilă).
   
Relații suplimentare pot fi obținute la  compartimentul consiliere EURES din cadrul AJOFM(Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă) Botoșani – 0231536791. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web