Dorohoi News Logo

ANOFM: Locuri noi de muncă pentru stagiari în sere și ferme

sere

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) pune la dispoziție 25 de locuri de muncă pentru stagiari în sere și ferme de pomi fructiferi și 20 de locuri pentru stagiari în ferme de creșterea animalelor, valabile în Danemarca. Interviurile vor avea loc în București, iar salariul este de aproximativ 1260 euro brut lunar.

Candidații la cele 25 de locuri de muncă pentru stagiari în sere și ferme de pomi fructiferi trebuie să aibă vîrsta cuprinsă între 18-30 de ani și să fi absolvit liceul agricol sau facultatea cu profil agricol în 2011, doar specializările agricultura și horticultura. Carnetul de conducere și experiența în condusul tractorului consituie un avantaj. Solictianții trebuie să demonstreze responsabilitate și flexibilitate în îndeplinirea sarcinilor/a programului de lucru și motivație pentru muncă grea și noi experiențe. O altă cerință este cunoașterea limbii engleze foarte bine. Salariul este de aproximativ 1260 euro brut lunar, din care se scad contribuția socială, chiria lunară și impozitul. Unii angajatori oferă cazare lîngă ferme, contracost, chiria platită de o persoană fiind între 200–300euro/lună pentru o perioadă de 6-18 luni. Actele se trimit direct la Jorgen Uldall Ekman, [email protected]., iar deadline-ul pentru aplicatii este 1 mai a.c.

Cele 20 de locuri de muncă pentru stagiari în ferme de creșterea animalelor (porci, vaci) sînt disponibile pentru persoane cu vîrsta cuprinsa între 18 și 30 de ani, care să fi absolvit liceul agricol sau facultatea cu profil agricol în 2011, doar specializările zootehnie și medicină veterinară. Sarcinile care trebuie îndeplinie sînt: hrănirea animalelor, ajutor la naștere, diverse tratamente (injecții, castrare etc),curățarea grajdurilor, sortarea animalelor după mărime. Termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 11 aprilie a.c.

Actele vor fi trimise la email-ul: [email protected]. În subiectul mesajului trebuie scris “Agriculture trainee from Romania”. Documentele solicitate sînt CV EUROPASS în limba engleză, cu poza; diploma de bacalaureat și foaia matricolă (pentru absolvenți de liceu),diploma de licență sau adeverința de la facultate valabilă și foaia  matricolă (pentru absolvenți de facultate). Diplomele și foile matricole trebuie traduse autorizat în engleză și se trimit scanate. Interviurile vor avea loc în București.

Informații suplimentare pot fi oferite de compartimentul Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani, tel.0231536791. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web