Dorohoi News Logo

IMPORTANT: Comunicat DAS privind acordarea ajutorului financiar pentru elevii și studenții săraci

calculator-copii

Conform  H.G.nr.228/24 martie 2010 privind acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii de calculatoare de catre elevii si studentii saraci s-a stabilit CALENDARUL de desfăşurare a Programului „Euro 200”
 
Depunerea cererilor la Direcţiei de Asistenţă Socială Dorohoi: 01 aprilie-21 aprilie 2012 
Efectuarea anchetelor sociale şi evaluarea eligibilităţii cererilor depuse de către comisii: 19 aprilie- 19 mai  2012. Beneficiarii acestui  program sunt elevii si studentii cu varsta de pana la 26 de ani care provin din familii cu venituri brute lunare de pana la 150 lei/ membru.
   
Pentru depunerea cererilor privind efectuarea anchetei sociale vă adresaţi Direcţiei de Asistenţă Socială Dorohoi, din str. Ştefan-cel-Mare nr. 43, în perioada: 01 aprilie - 21 aprilie 2012 cu următoarele acte:
   
·    Cerere adresată directorului Direcţiei de Asistenţă Socială Dorohoi;   
·    Dosar cu şină;
·    Copie dupa actele de identitate a membrilor familiei (copie dupa certificatele de nastere sau actele de identitate)
·    adeverinta de la institutiile de învatamânt/unitatile din care sa rezulte calitatea de elev sau student a celorlalti frati/surori;
·    Acte doveditoare privind veniturile brute ale membrilor familiei (adeverinţă de salariat, cupon de pensie, cupon pensie alimentara etc);
·    Adeverinta privind starea materiala (camera 9-Primărie) cu specificarea tipului de teren detinut (intravilan si /sau extravilan)
·    Adeverinta de la Administratia Financiara (cu venit impozabil sau că nu sunt privatizaţi);
·    Adeverinţă de la serviciul impozite şi taxe locale care să ateste existenţa bunurilor mobile şi imobile;
·    Declaratie pe propria raspundere a parintelui, tutorelui, reprezentantului legal sau a ocrotitorului legal, dupa caz, sau data personal de catre persoanele cu vârsta mai mare sau egala cu 18 ani,

Notă: Conform Hotărârii nr. 1498/2004, actualizată, ancheta socială se efectuează în conformitate cu procedura stabilită prin Legea nr.416/2001, cu modificările şi completările ulterioare şi a normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii 416/2001, privind venitul minim garantat.

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web