Dorohoi News Logo

AJOFM: Săptămîna începe cu 57 locuri de muncă

loc-de-munca

Luna martie se încheie cu 57 locuri de muncă oferite de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM). Posturile noi sînt cele ca specialist marketing, consilier administrația publică, maseur de întreținere și relaxare, machior, agent dezinfecție, deratizare și dezinsecție și muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor.

Primăria comunei Unțeni angajează consilier în administrația publică superior cu vechime în domeniu 9 ani și studii superioare pentru un salariu lunar de 1246 lei. Data limită pentru depunerea dosarului este 14 aprilie a.c., proba scrisă va avea loc pe 27 aprilie, iar interviul pe 30 aprilie, începînd cu ora 10.  Postul de specialist marketing este valabil pe o perioadă determinată de un an pentru persoane cu studii superioare și cu vechime în domeniu de trei ani. Durata muncii este de opt ore pe zi, iar salariul este de 1400 lei.

Pentru locurile de muncă  machior și maseur de întreținere și relaxare este necesară calificarea în
domeniu, cunoștințe de limba română și engleză, pentru un salariu de 170 euro. Se asigură cazare, masă și transport. Ca agent dezinfecție, deratizare și dezinsecție se pot angaja și persoane cu handicap accentuat(surdo-mut), cu vechime în domeniu de un an pe perioadă nedeterminată.  Pentru postul de muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor sînt necesare studii medii, iar salariul este de 1100 lei. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web