Dorohoi News Logo

IHTIS: Trupa „One two step” - o invitație demnă de consemnat

ihtis

„... Speram ca oamenii sa aprecieze ce facem si sa fie mandri, la fel cum suntem si noi pentru ca reprezentam Dorohoiul”, declara in urma cu ceva timp pentru DorohoiNews, Cosmin Vatamanu. 28 aprilie 2012 este ziua in care cele de mai sus vor deveni realitate. Cat despre aprecierea si mandria fata de Trupa “One two step”, acestea incep a fi de pe acum exprimate, marturie stand relatarea ce urmeaza:

„Colaborarea Asociatiei IHTIS cu Cosmin Vatamanu a inceput in toamna anului trecut. De atunci, dialogul a fost constant, sincer, aproape zilnic. Invitatia primita in urma cu ceva vreme, de a participa la spectacolul aniversar al Trupei“One two step” am privit-o ca pe un frumos gest prietenesc. Asteptam relaxata evenimentul, imaginandu-mi o seara frumoasa, in mijlocul colaboratorilor fata de care anotimpul rece m-a tinut departe. Astazi, Cosmin a alungat „duhul trandaviei” din gandul meu, exprimandu-si dorinta ca in cadrul evenimentului din 28 mai, Asociatia IHTIS sa prezinte un mic stand cu cateva dintre produsele realizate in cadrul Actiunii VOLUNTAR LA DOMICILIU. Gestul si initiativa lui Cosmin m-au emotionat... Cati tineri la varsta lui ar gandi asa?” – a declarat pentru Dorohoi News, Mihaela Mihaescu.

Iata cum, in cadrul evenimentului din 28 Mai, zi aniversara a Trupei “One two step”, Cosmin Vatamanu – prin Asociatia IHTIS al carui voluntar este - va puncta si acest aspect al preocuparilor sale sociale - voluntariatul.

Din partea Asociatiei IHTIS – aprecieri sincere. (DorohoiNews.ro)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web