Dorohoi News Logo

AJOFM Botoșani: Ziua informării pentru șomeri și angajatori

AJOFM-Botosani

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă(AJOFM) Botoșani organizează luni, 23 aprilie a.c., începînd cu ora 11.00 “Ziua informării pentru șomeri și angajatori-EURES”, care va avea loc în sala de conferințe a Hotelului Maria din str. Unirii, nr. 12, Botoșani.

 Obiectivele urmărite prin realizarea acestui seminar sunt: încetăţenirea unei culturi a mobilităţii forței de muncă în rândul potențialilor parteneri sociali și informarea grupurilor ţintă despre posibilităţile si rezultatele reţelei EURES România.

Scopul acestei întâlniri:

-Creșterea gradului de constientizare a beneficiilor utilizarii retelei EURES ROMANIA in randul potentialilor parteneri sociali, precum si solicitantilor de locuri de munca, respectiv angajatorilor;
-informarea cât mai bună asupra mobilităţii forţei de muncă in cadrul UE/SEE
-promovarea oportunitatilor si facilitatilor oferite de reteaua EURES in randul potentialilor parteneri sociali, precum si solicitantilor de locuri de munca, respectiv angajatorilor;
-prezentarea conditiilor de munca si viata din Polonia.

Participarea la acest eveniment poate fi confirmată la nr. de tel. 0231/536791 sau la adresa de email: [email protected], până vineri, 20 aprilie ora 1400. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web