Dorohoi News Logo

AJOFM: Locuri noi de muncă în spațiul european

locuri-de-munca

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) face cunoscute cele 49 de locuri de muncă vacante în spațiu european din această perioadă. Sînt disponibile 30 de locuri ca lucrător calificat în ferme de creșterea animalelor, cîte unul ca specialist în fertilizarea solului prin irigații, supraveghetor echipă culegători de căpșuni, proiectant electrotehnică, programator software, programator roboți, manager proiect, manager șantier construcții, proiectant mecanică, operator CNC și zece ca senior inginer de proces. Țările care își caută angajați sînt Danemarca, Germania și Norvegia.

Ferma daneză specializată în cultivarea căpșunilor și a zmeurei, caută un specialist în fertilizarea solului prin intermediul irigațiilor. La locul de muncă lucrătorul are deplină responsabilitate în fertilizare și irigare. Se cere obligatoriu experiență de muncă, cunoașterea îngrășămintelor și combinarea substanțelor de fertilizare, citirea rapoartelor întocmite de consilierii în domeniu, verificarea zilnică a nivelului EC și PH, iar vîrsta minimă să fie de 18 ani.

Postul de proiectant electrotehnică din Germania poate fi ocupat de persoane cu cursuri în inginerie electrică sau mecatronică, la universitate sau colegiu universitar de științe aplicate, experiență în utilizarea programelor electrice CAD, în special EPLAN RUPLAN, să fie utilizator experimentat al pachetelor software relevante (MSOffice) și să folosească metode independente, sistematice de lucru.

De asemenea, aplicantul trebuie să fie creativ, flexibil, capabil să lucreze în echipă și dispus la călătorii. În Norvegia, cele zece locuri de muncă pentru seniori ingineri de proces se adresează celor cu master în chimie (diplomă în inginerie chimică), peste cinci ani experiență în industria petrolului și a gazelor sau în rafinării. Salariul începe de la 6400 euro/brut, iar angajatorul oferă ajutor în găsirea locuinței sau a unei grădinițe sau școli pentru copii. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web