Dorohoi News Logo

AJOFM: Locuri noi de muncă în rețeaua EURES

locuri-de-munca-strainatate

Rețeaua de cooperare între serviciile publice de ocuparea europene EURES propune pentru această săptămână 57 de locuri de muncă în Danemarca, Germania și Norvegia. Posturile cele mai noi sînt cele ca proiectant mecanică, senior inginer de proces și sudor.

Ca proiectant mecanică responsabilitățile pornesc de la coordonarea unor proiecte, monitorizarea serviciilor oferite, comunicare între client și companie și monitorizarea activităților de prevenire a accidentelor. Cerințele pentru post sînt: calificare ca technician acreditat la nivel național, licență sau masterat în inginerie, abilitatea de a lucra atît independent cît și în echipă și fiabilitate și disponibilitate de a călători. Cele zece posturi ca senior inginer de proces  necesită un master în chimie, peste cinci ani experiență în industria petrolului și a gazelor, excelente abilități de comunicare scrisă și verbal și cunoștințe de coduri și standarde(API 520/521, AS, ASME/ANSI).

Locurile de muncă pentru sudori presupun construcția, repararea și întreținerea instalațiilor pentru platforme marine, iar printre cerințe se numără deținerea unui certificat de calificare sudură pentru grupa 8(111,136,141), capacitatea de a citi desene și experiența de lucru în șantiere navale. Salariul este de 19 Euro brut/lună, orele suplimentare se plătesc în conformitate cu legile norvegiene, iar cazarea este gratuită inclusiv pentru membrii familiei. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web