Dorohoi News Logo

Astăzi va avea loc festivitatea de acordare a premiilor Galei Societății Civile 2012, ediția a X-a

gala-societatii-civile

In aceasta seara, la Opera Nationala Bucuresti, incepand cu ora 20.00 va avea loc Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societatii Civile 2012, editia a X-a.

Gala Societatii Civile este un proiect care promoveaza si premiaza activitatea sectorului non-profit din Romania. Prin intermediul acestei competitii sunt premiate an de an cele mai bune proiecte desfasurate de organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa, sindicate sau persoane fizice, punand astfel in valoare si aducand un plus de vizibililitate celor mai bune initiative civice. Competitia Gala Societatii Civile si-a construit notorietatea de-a lungul celor noua editii, care au implicat in medie peste 150 de organizatii din sectorul neguvernamental si non-profit. Festivitatea de acordare a premiilor reprezinta un prilej si un loc intalnire intre cel de-al treilea sector si reprezentantii sectorului public si privat.

„Doi ani la rand – 2009 si 2010 – Asociatia IHTIS s-a aflat pe podiumul Galei. Rezultatele Proiectului „Ce pot face eu pentru comunitate” desfasurat anul trecut in Municipiul Dorohoi, au reusit sa ne situeze doar in apropierea unui loc III. Nu neg faptul ca am sperat la putin mai mult, ca semn al recunostintei fata de toti cei ce ne-au fost si ne-au ramas alaturi... Putem privi insa deplin increzatori anii ce vin, proiectul ce ne va face invingatori in lumea ONG fiind Centrul de Viata Independenta, Grupul ARHIPERA incredintandu-ne ca visul nostru este posibil a se realiza”, a declarat pentru Dorohoi News, Mihaela Mihaescu  

Gala Societatii Civile este un proiect Millenium People si poate fi urmarita in aceasta seara in direct pe site-urile: www.stirileprotv.ro, www.voyo.ro si www.b1.ro, cu ajutorul Hostway. (DorohoiNwes.ro)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web