Dorohoi News Logo

IHTIS - Tineretul din România în mișcare – întâlnire organizată de DJST Botoșani

Tineretul din România în mișcare

Ieri, 30 mai 2012, DJST Botosani a organizat intr-un cadru festiv o intalnire intre toti factorii – institutii si asociatii – implicati pe parcursul lunii Mai in cadrul Proiectului „Tineretul din Romania in Miscare”.

Au fost prezentate succint concluziile desprinse urmare evaluarii raspunsurilor elevilor chestionati din Judetul Botosani, acordandu-se totodata celor prezenti sansa promovarii proiectelor aflate in derulare, precum si semnalarea problemelor existente.

Despre latura sociala si cea culturala a Asociatiei IHTIS cuvintele nu au fost prea numeroase, lucrarea „Auto-reprezentarea – factor esential al integrarii” fiind diseminata participantilor. Ceea ce s-a subliniat in mod deosebit din partea Asociatiei IHTIS, a fost lipsa reprezentantilor Scolilor Speciale ale Judetului Botosani din toate actiunile destinate integrarii sociale a elevilor cu dizabilitati. Din acest motiv, contactele cu scolile speciale, precum si oportunitatea organizarii unei discutii care sa desfiinteze reticenta celor direct responsabili in procesul integrarii sociale a elevilor institutionalizati, vor fi avute in vedere in viitorul apropiat. (DorohoiNews.ro)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web