Dorohoi News Logo

AJOFM: 80 locuri de muncă în spațiul european

locuri de muncă în spațiul european

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) informează că sunt disponibile 80 locuri de muncă în spațiul european. Țările în căutare de angajați sunt: Austria, Danemarca, Germania, Norvegia și Slovenia. Locurile noi de muncă sunt cele ca drujbist și ca dentist.

Cele 20 de locuri disponibile ca drujbist pot fi ocupate de cei cu experiență de minim doi ani, cunoscători de limbă germană la nivel mediu-avansat. Se oferă cazare, echipamente de lucru, utilaje și consumabile, accesorii pentru lucru și autoturism pentru deplasări, iar salariul este de 1300 euro lunar. Durata contractului este de șase luni cu posibilitate de prelungire încă trei luni.

Postul de dentist într-o clinică dentară pentru copii din Slovenia este adresat medicilor cu experiență minim 12 luni, cu permis de conducere, care să vorbească limba slovenă fluent. Se oferă mese și cheltuieli călătorie, iar salariul este de 2209,80 euro lunar. Durata contractului este de 12 luni, cu patru luni perioadă de probă. (Mădălina O.)

Autor:DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web