Dorohoi News Logo

AJOFM: Locuri noi de muncă pentru programatori, asistenţi şi medici

locuri-de-munca

În spaţiul economic  european sunt disponibile 85 locuri de muncă oferite prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani. Ţările ofertante sunt Austria, Danemarca, Norvegia, Germania şi Cipru, iar locurile vacante sunt ca drujbist, lucrător calificat în ferme, proiectant electrotehnică, programator software, programator roboţi, proiectant mecanică, asistent medical generalist, sudor, bucătar specialist, medic patolog şi medic specialist radiolog.

Pentru programator software este necesară experienţa în utilizarea controalelor industriale, experienţă în utilizarea programelor de reprezentare grafică (WinCC,InTouch,Protool), crearea de programe folosind descrieri de proces, detectarea erorilor şi modificarea programului de caz. Se cer de asemenea cunoştinţe de limba engleză (scris şi vorbit) şi cunoştinţe de bază de limba germană. Pentru cele două posturi ca asistent medical generalist este nevoie de certificare/diplomă , limba germană constituie un avantaj, iar salariul poate ajunge până la 2000 euro lunar.

La Hotel Pioneer Beach din Cipru sunt disponibile trei posturi ca bucătar specialist în bucătăria chinezească, indiană sau japoneză cu minim doi ani experienţă . Se oferă cazare şi masă plus un salariu de 1586 euro/lună. În Danemarca se caută medic patolog specializat în morfologie integrată, imunohisto/cytochemistry sau patologie moleculară cu experienţă în domeniu. Specialistul va face parte dintr-o echipă multidisciplinară de diagnostic, cu accent pe principalele categorii de cancer: de sân, de plămân, de vezică biliară, prostată, cancer colorectal, metastaze, cancer de piele etc. Salariul este în jur de 6000-7000 euro pe lună. (Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web