Dorohoi News Logo

AJOFM: Noi locuri de muncă pentru şofer, lucrător bucătărie şi salubrizare

locuri-de-munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Botoşani oferă şomerilor botoşăneni 47 locuri de muncă. Dintre acestea, 8 sunt pentru persoane cu studii superioare, 16 pentru cele cu studii medii, iar 10 pentru cele cu calificare în domeniu.
 
Memorialul Ipoteşti angajează director adjunct cu vechime în domeniu trei ani, cu studii superioare, pe perioadă nedeterminată. Pentru postul de aburitor confecţii este necesară calificarea sau experienţa în executarea operaţiunilor pentru călcat produse textile. Durata muncii este de opt ore zilnic, iar salariul este de 770 lei la care se adaugă şi tichete de masă.

Cei care doresc să se angajeze ca şofer categoriile B, C şi E trebuie să ştie că au nevoie de vechime în domeniu cinci ani şi să aibă studii medii şi atestat. Salariul este de 882 lei, iar durata muncii de opt ore pe zi. Restaurant Imperia din localitatea Cucorăni caută lucrător bucătărie cu studii medii, pe perioadă nedeterminată, cu salariu negociabil. Pentru locul ca muncă din Vorona, ca lucrător salubrizare, sunt necesare minim zece clase, iar salariul este de 800 lei. (Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web