Dorohoi News Logo

Campionatul Județean de Juniori: ACS Inter Dorohoi a învins FC Botoșani și este tot mai aproape de Turneul Semifinal - FOTO

Inter Dorohoi - FC Botosani08

Stadionul „1 Mai” din Dorohoi a găzduit sâmbătă trecută pe data de 12 mai 2018, meciul dintre A.C.S Inter Dorohoi- F.C. Botoșani din cadrul Campionatului Județean Juniori A1.

Echipa dorohoiană condusă de către antrenorul Hâj Cătălin, de partea cealaltă pe banca botoșănenilor s-a aflat Cătălin Chirilă. Dorohoienii au început foarte bine meciul conducând cu scorul de 3-0, apoi pe fondul oboselii și a greșelilor personale scorul a devenit 3-1.

După câteva minute, după marcarea primului gol tot botoșănenii au marcat ,reducând astfel din handicap și scorul devenea 3-2  ceea ce i-a făcut pe cei de la F.C. Botosani să spere la o victorie,dar dorohoienii nu s-au lăsat mai prejos și au marcat golul de 4-2 și meciul părea că se va termina. În ultimele 10 minute de joc F.C Botoșani înscrie golul de 4-3 și părea că meciul va căpăta o altă turnură, aceștea având mai multe ocazii de gol, iar scorul de 4-4 sau o victorie a botoșănenilor i-ar fi lăsat acasă pe dorohoieni, dar totul s-a terminat cu bine după ce arbitrul a pus capăt celor 90 de minute de joc, fluierând finalul jocului.

Jucătorii au făcut o horă a bucuriei la mijlocul terenului și apoi au primit trofeul de campioni. În luna iunie aceștea vor juca un baraj cu campioana județului Iași la Juniori A1 în dublă manșă, iar dacă se vor califica mai departe vor juca la Turneul Semifinal.

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web