Dorohoi News Logo

Rezultate surprinzătoare la competițiile sportive organizate în cadrul Zilelor Copilului Dorohoi 2018 - FOTO

Competitii sportive Dorohoi_01

Campionii nu se nasc în sălile de sport. Campionii sunt făcuţi din ceea ce au mai adânc sădit în ei: o dorință, un vis, o chemare. Aceasta ne învață copiii, care joi, 31 mai 2018, au demonstrat că fotbalul e sportul președinte.

Echipe de fotbal bine pregătite și bine instruite de antrenorii care le conferă copiilor ceea ce ei știu cel mai bine: sportul este rugăciunea corpului. Evenimentul s-a desfășurat la Școala Gimnazială „Spiru Haret”, în prezența directorului și cadrelor didactice de educație fizică și sport, primarului și prefectului județului, Dan Șlincu.

Activitatea dedicată copiilor a fost bine organizată și bine intenționată, deoarece copii au făcut ceea ce îi pasionează și la ce se pricep cel mai bine. Pentru o finală de fotbal, armonia dintre echipe a fost desăvârșită. Aceasta s-a datorat antrenorilor care au pus accent pe fericirea copiiilor, și nu pe câștig.

La competiții au participat copii de nivel primar, gimnazial și liceal, de următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi, Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Dorohoi, Școala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi, Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi și Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomîrla. (Andreea V.)

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web