Dorohoi News Logo

Simona Halep a câștigat eroic încă un trofeu! Presa străină, la picioarele „reginei”

Halep

Succesul obținut de Simona Halep la Rogers Cup 2018 a făcut înconjurul lumii. De la Montreal Gazette (Canada), până la BBC (Marea Britanie) și L'Equipe (Franța), marile publicații au marcat victoria muncită a numărului 1 WTA, venită după un meci istovitor, care a durat două ore și 41 de minute și s-a disputat pe o căldură sufocantă.

Primii care au lăudat succesul Simonei au fost administratorii contului oficial de Twitter de la turneul canadian. "Felicitări, Simona!", a scris, în limba română, contul Coupe Rogers, înaintea mesajelor în engleză și în franceză: "Simona Halep strălucește după victoria memorabilă de azi, de la Montreal. Coupe Rogers își mulțumește. Felicitări, Simona, mulțumim pentru toate momentele memorabile".

Au revenit peste puțin timp cu o nouă postare despre succesul Simonei Halep, în care au scris: "Regina de la Montreal. A reușit! Simona Halep a câștigat de două ori la rând la Montreal Coupe Rogers".

Montreal Gazette: "Simona Halep o învinge pe Sloane Stephens și câștigă pentru a doua oară trofeul Rogers Cup".

L'Equipe: "Halep rămâne regina".

"Simona Halep a învins-o duminică pe Sloane Stephens în finala de la Montreal și a câștigat al treilea turneu în acest an. [...] Învingătoare la Shenzhen și la Roland Garros, unde o întâlnea de asemenea pe Sloane Stephens, a adăugat al 18-lea trofeu", a mai scris cea mai prestigioasă publicație sportivă din Franța.

BBC: "Simona Halep o învinge pe Sloane Stephens pentru câștigarea Rogers Cup la Montreal".

"Halep a câștigat dramatic primul set la tie-break, după 3 break-uri de fiecare parte, dar l-a pierdut pe al doilea, înainte să își revină în decisiv. [...] A câștigat după o întâlnire maraton, care a durat două ore și 41 de minute, în condiții toride. Ambele jucătoare s-au zbătut pentru respirație pe fondul unor schimburi prelungite ca niște pedepse, într-o căldură istovitoare", au completat britanicii.

Marca: "Halep demolează rezistența lui Stephens și se întoarce să domine la Montreal".

Mundo Deportivo: "Halep, campioană la Montreal după ce a învins-o pe Stephens".

"În reeditarea finalei de la Roland Garros, românca (numărul 1 în lume) a învins-o din nou pe americancă (numărul 3) în Canada", au completat spaniolii de la Mundo Deportivo.

ESPN: "Simona Halep o depășește pe Sloane Stephens în 3 seturi pentru câștigarea Rogers Cup".

Sportiva din România are acum 7-2 în meciurile directe cu Sloane Stephens, ultima victorie a acesteia în confruntările cu Simona datând din 2013.

519.480 de dolari și 900 de puncte WTA a primit Simona Halep pentru al doilea triumf din carieră la Rogers Cup. Sloane Stephens s-a ales cu 252.425 dolari şi cu 585 puncte. Sursa: digi24.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web