Dorohoi News Logo

Lansarea Imnului Clubului Juniorul Dorohoi - VIDEO

Lansarea Imnului Juniorul Dorohoi

Clubul A.C.S JUNIORUL DOROHOI, a luat ființă pe 7 aprilie 2018, sub îndrumarea domnilor: Caletcă Florin (președintele clubului), Boteanu Constantin (antrenor) și Satco Dorel (antrenor portari), lansează imnul Juniorul Dorohoi, la împlinirea unui an de activitate.

În acest proiect au fost implicați o parte din copiii clubului Juniorul Dorohoi și doi copii din grupul Doro Folk (David Bilă și Răzvan Berescu care au rol de interpreți), muzica și textul imnului aparținând doamnei Ana Camelia Mihăilă Andrieș (instructor chitară a grupului Doro Folk), iar de înregistrare, aranjament muzical și montaj clip s-a ocupat domnul Vali Mihăilă Andrieș.

Imnul este ritmat și modern, exprimând exact ce simte „micuțul jucător, din orașul Dorohoi” care aspiră să-și atingă idealul de a deveni un adevărat Fotbalist.

Bineînțeles că în clubul nostru are loc și Juniorul tău!!!!!

Sportul nu trebuie să lipsească din viaţa unui copil pentru că îl ajută să se dezvolte fizic şi psihic, sportul te face și te ţine sănătos.

Sportul este cea mai bună pastilă care sigur o să-şi facă efectul, toţi copiii și adolescenţii trebuie să facă sport, nu neapărat sport de performanţă, dar trebuie să-şi menţină organismul puternic şi sănătos.

Mens sana in corpore sano!

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web