Dorohoi News Logo

Campionat de volei la Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi - FOTO

Campionat de volei 01

În perioada 08-09 aprilie 2019 s-a desfășurat în cadrul Sălii de Sport a CNGG Campionatul de Volei „Ghicasport”. La start au participat 7 echipe, aceastea fiind repartizate în două grupe, prima de câte 3 echipe, iar a doua de câte 4 echipe.

Formatul a fost unul clasic, reprezentat de faza grupelor, faza semifinalelor și faza finalelor. În faza grupelor s-a jucat câte un set a câte 30 de puncte per partidă, iar în semifinale, echipele calificate au jucat 3 seturi a câte 15 puncte.

Clasamente și rezultatele finale:

Grupa A
11 A
9 F
10 D

Grupa B
12 A
9 A
9 E
10 G

Semifinale
11 A – 9 A (2-0)
12 A – 9 F  (2-1)

Finale
Finala mare: 11 A – 12 A (2-0)
Finala mică: 9 F – 9 A (2-1)

Clasament final:
11 A
12 A
9 F
9 A

„Ma bucur ca am reusit sa mobilizam tot mai multi elevi catre volei. Am inregistrat o crestere semnificativa a numarului de echipe inscrise in campionatul de volei si acest lucru vorbeste de la sine. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat si au facut posibila realizarea acestui campionat. Nu in ultimul rand, îi felicit pe toti elevii, nu doar pe castigatori, pentru ca toti au decis sa evadeze din zona lor de confort si sa faca ceva util.” Petrică Leancă, Președinte al departamentului de Sport al Coelgiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi.

„Sunt mulțumit de faptul că Ghicasport a organizat din nou un campionat dedicat voleiului. Voleiul este pe locul 2 ca interes în acest colegiu, iar faptul că la  această compețitie am avut 7 echipe la start (cel mai mare număr de până acum), reprezintă faptul că elevii sunt din ce în ce mai orientați către sport iar eforturile noastre dau roade. În final, în numele Ghicasport, doresc să le mulțumesc tuturor celor implicați: jucători, președintele departamentului sportiv al CNGG, domnilor profesori de educație fizică, conducerii liceului, responsabilului media și nu în ultimul rând, voluntarilor.” Ostafe Albert, Președinte „Ghicasport”

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web