Dorohoi News Logo

FC Botoșani a pierdut împotriva liderului CFR Cluj. Clujenii au devenit campioni

bt-cfr

FC Botoșani a pierdut cu scorul de 1-0 împotriva liderului CFR Cluj, într-un meci ce a contat pentru etapa a noua a play-off-ului Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost înscris în propria poartă de fundașul botoșănean Alex Țigănașu dintr-o deviere nefericită cu umărul în minutul 54.

Prima acțiune importanta a avut loc în minutul 8, când Debeljuh a trimis cu capul peste poarta lui Pap. În minutul 26, Cristian Manea a trimis din 30 de metri spre poarta lui Pap, dar portarul botoșănean a respins excelent. Botoșani a dat răspunsul în minutul 34. Țigănașu a șutat curajos spre poarta CFR-ului, a lovit bara, însă doar ghinionul a făcut ca balonul să nu intre în poartă. La pauză s-a întrat cu scorul de 0-0.

În minutul 54 în urma unui corner executat de Deac, Burcă a reluat cu capul, dar umărul lui Țigănașu a schimbat traiectoria mingii și a intrat în poartă. Botoșănenii au cerut un penalty, în minutul 90+3, atunci când Arlauskis l-a blocat în forță pe Al Mawas, aflat în poziție de a marca. Datorita victoriei cu 0-1, CFR Cluj a sărbătorit câștigarea celui de-al patrulea campionat consecutiv. În ultima etapă, FC Botoșani se deplasează la Sfântul Gheorghe, pentru duelul cu Sepsi.

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web