Dorohoi News Logo

Elevii Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi prezenți la fazele zonale de handbal și fotbal - FOTO

Handbal (5)

Weekend încărcat cu emoții, speranțe și mult sport pentru elevii Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi care au reprezentat, în premieră pentru școală, județul Botoșani la două competiții ale etapei zonale - Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

Echipele de handbal fete gimnaziu coordonată de prof. Claudiu Agheorghiesei și fotbal băieți primar coordonată de prof. Vasile Mandache au dat piept cu reprezentantele celorlalte județe din partea de nord a Moldovei (Suceava, Neamț, Iași, Vaslui și Bacău), reprezentând județul cu demnitate, reușind obținerea a două mențiuni.

Astfel, în competiția de handbal fete, desfășurată la Onești, județul Bacău, elevele școlii au avut în prima zi ca oponente reprezentativele județelor Bacău și Neamț iar în cea de-a doua zi au dat piept cu reprezentantele județului Suceava. Chiar dacă au avut parte de trei jocuri echilibrate în care fetele s-au autodepășit și au lăsat senzația că puteau obține orice rezultat, reușind prestații foarte bune, acestea nu au fost suficiente pentru a asigura un loc pe podiumul Moldovei la sportul școlar.

Lot handbal fete:
- POSTEUCĂ DENISA NICOLETA
- BENCHEA MĂDĂLINA
- GAVRILESCU DIANA ALESIA
- BARABASA TIMEEA MARIA
- TANASĂ DENISA DUMITRIȚA
- APOSTOL MĂDĂLINA MARIA
- HUDIȘTEANU LORELAI FLORINA
- POROF ȘTEFANIA
- MIHALACHI ROBERTA
- MOȘNEGUȚU RALUCA ANDREEA
- FOCA ERICA IOANA
Prof. coordonator – Claudiu Agheorghiesei

În competiția de fotbal primar băieți, desfășurată la Liceul Pedagogic Botoșani, băieții au avut, de asemenea, prestații bune fiind foarte aproape de un podium zonal. În turneul de o zi s-au întâlnit pe teren cu reprezentantele județelor Iași, Suceava și Vaslui.

Lotul fotbal băieți:
- ADOCHIȚEI DAVID
- MURGU EMANUEL
- PASĂRE DARIUS
- NISTOR NICOLAS
- CICAL CRISTIAN
- BUTNARIU RUBEN
- PECUS YANNIS
- ROTARIU ADRIAN
- BRÎNZEI ELIAS
Prof. coordonator – Vasile Mandache

Felicităm pe această cale pe toți actorii implicați în obținerea acestor performanțe, copii, profesori, părinți dar și conducerea unității școlare.

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web