Dorohoi News Logo

Dorohoi! Începe a doua ediție a Taberei de fotbal „Sport Doro Camp”

1

În această săptămână, în perioada 24 – 28 august 2022, la Dorohoi se dă startul la cea de-a 2-a ediție a Taberei de fotbal pentru copii „Sport Doro Camp”.

Activitatea este organizată de Asociația Club Sportiv Acs Juniorul Dorohoi, în parteneriat cu Primăria municipiului Dorohoi prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică.

Obiectivele evenimentului vizează promovarea unui stil de viață echilibrat și sănătos, inițierea copiilor în diverse discipline sportive, sprijinirea și motivarea noilor practicanți, prin crearea unei comunități diversificate de tineri sportivi.

La eveniment sunt înscriși 60 copii, „Grupa 2013” din Iași- Clubul A.C.S Inter Iași; Focșani - Clubul A.C.S Covaci Focșani; A.C.S TNT Bacău, A.C.S Foresta Fălticeni și A.C.S Juniorul Dorohoi. Totodată, tinerii vor participa la concursul tematic „Micul Pompier”, concurs organizat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani și vor lua parte la cursurile de prim ajutor oferite de Serviciul de Ambulanță, Botoșani.

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web