Dorohoi News Logo

Școala „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi din nou campioană județeană la handbal fete gimnaziu - FOTO

handbal 12

În acest weekend s-a desfășurat, în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu”, etapa județeană de handbal gimnaziu din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, acolo unde, echipa reprezentativă a Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” s-a autodepășit, reușind să învingă celelalte două adversare prezente la scoruri mai mult decât clare.

Astfel, fetele conduse si coordonate de prof. Claudiu Agheorghiesei s-au impus în fața  Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă ” Darabani (19-6) precum și în fața Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona (28-5) reușind să-și asigure, fără prea mari emoții, un loc la etapa zonală care se va desfășura în județul Bacău, în perioada 28-30 aprilie 2023.

Mulțumim pe această cale tuturor actorilor implicați în obținerea acestei performanțe notabile: jucătoare pentru devotament, implicare și performanță, părinților pentru sprijinul necondiționat acordat de-a lungul timpului dar și conducerii unității scolare pentru libertatea de mișcare oferită și pentru dotarea bazei materiale cu tot ceea ce a fost nevoie pentru atingerea acestei performanțe sportive.

Lotul de jucătoare:
POSTEUCĂ DENISA – NICOLETA (c)
BARABASA TIMEEA – MARIA
GAVRILESCU DIANA – ALESIA
TANASĂ DENISA – DUMITRIȚA
BENCHEA MĂDĂLINA
HUDIȘTEANU LORELAI – FLORINA
POROF ȘTEFANIA
MIHALACHI ROBERTA
MOȘNEGUȚU RALUCA – ANDREEA
FOCA ERICA – IOANA
CUȚIC IOANA
APOSTOL MĂDĂLINA

Coordonator: prof. Claudiu Agheorghiesei
Asistent: prof. Albert Ostafe

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web