Dorohoi News Logo

Experiență unică pentru copiii de la Centrul de Zi Dumbrăvița - FOTO

1

Copiii de la Centrul de Zi Dumbrăvița, au participat la concursul național de dans „Tărâmul Dansului-2023” ediția a XVI-a, la secțiunea începători-pop dance, categoria de vârstă 13-14 ani.

Sub îndrumarea coregrafului Fedor Francesca-Adriana, echipa de dans ibăneșteană „Around the world”, formată din: Groza Ștefania-Evelina, Bejenaru Roxana-Sorina, Tătaru Miruna-Valentina, Sandu Erica-Olivia, Butnaru Denisa și Mălășincu Maria-Iuliana, a obținut premiul al II-lea cu nota 8,4. 

„O experiență unică marcată în final cu lacrimi de bucurie în urma participării la acest concurs. O zi cu emoții maxime care va rămâne în amintirea copiilor, cu un rezultat frumos ce i-a trimis pe podium pe locul al  II-lea. Mulțumim domnului primar-Romică Magopeț și doamnei director-Mariana Magopeț pentru susținerea atât morală cât și financiară. În urma acestei frumoase experiențe, ne dorim să continuăm ceea ce am început și să obținem și alte rezultate remarcabile.” a adăugat Rita Fedor-educator.

„Activitatea Centrului de Zi pentru Copii din Dumbrăvița se concretizează periodic în activități extrașcolare menite să-i ajute pe copii să comunice și să relaționeze cu cei din jur, dar  și la dezvoltarea aptitudinilor și abilităților. Felicitări, dragi copii pentru activitatea pe care ați desfășurat-o cu  atât de multă voință, entuziasm și pricepere. Să vă dezvoltați frumos, să evoluați cât mai mult și să faceți cinste comunei Ibănești.” a spus primarul comunei Ibănești, Romică Magopeț.

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web