Dorohoi News Logo

Debut al campioanei României în preliminariile Ligii Campionilor

Liga Campionilor

După eșecul din Supercupa României (0-1 împotriva celor de la Sepsi OSK) urmează un debut de foc în preliminariile Ligii Campionilor pentru echipa condusă de Gheorghe Hagi. Farul Constanța va da piept pe teren propriu în această seară cu campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol, echipă obișnuită cu participarea în grupele competițiilor europene în ultimele două sezoane unde a reușit chiar o performanță unică în istoria recentă, o victorie in grupele Ligii Campionilor, 2-1, pe terenul celor de la Real Madrid, in septembrie 2021.

Chiar dacă bookmakerii dar și diferența de valoare a cotelor de piață ale celor două loturi o dau ușor favorită pe reprezentanta noastră, jocul nu va fi deloc facil, tânăra echipă a Farului întâlnind un adversar solid, cu experiență în cupele europene, cu o situatie financiară mai mult decât bună și baze de pregătire la nivelul echipelor mari din vestul Europei.

Meciul tur, care va avea loc pe stadionul din Ovidiu cu începere de la ora 20:30, se va juca, așa cum era de așteptat, cu casa închisă și va fi condus de o brigadă din Olanda, avându-l la centru pe Sander van der Eijk, asistat la cele două tușe de Joost van Zuliden și Dyon Fikkert iar în camera VAR vor fi Rob Dieperink și Erwin Blanck, de asemenea din Olanda.

Partida va putea fi urmarită pe canalele DigiSport 1 precum și PrimaSport 1. Manșa retur se va disputa la Tiraspol marți, 18 iulie 2023, ora 20:00, iar câștigătoarea acestei duble va întâlni, în turul doi preliminar, învingătoare dintre Hamrun Spartans (Malta) și Maccabi Haifa (Israel).

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web