Dorohoi News Logo

Campioana României joacă returul primului tur al preliminariilor UEFA Champions League

Farul

Campioana României joacă marți, 18 iulie 2023, cu începere de la ora 20:00, la Tiraspol, returul primului tur al preliminariilor UEFA Champions League. În partida de la Ovidiu, echipa antrenată de Gheorghe Hagi s-a impus la limită, 1-0, fapt ce le conferă, cel puțin statistic vorbind, statutul de favoriți la calificarea în turul următor.

Totuși, în ciuda avantajului din primul meci, Hagi consideră că echipa sa nu este favorită să câștige această dublă, dar, este încrezător în șansele de a trece în turul următor. De cealaltă parte, antrenorul italian al echipei moldovene consideră că șansele sunt egale și că singura dinferență dintre cele două echipe îl constituie doar golul marcat de „marinari” în meciul tur. De asemenea,  Roberto Bondin a declarat că echipa sa a luat în calcul orice scenariu, inclusiv ajungerea la lovituri de departajare.

Ambele formații au tot lotul valid, echipa constănțeană trimițând la Sibiu rezervele, Hagi odihnind astfel nu mai puțin de 13 jucători pentru returul de la Tiraspol.

Echipa care se va califica în turul următor al Ligii Campionilor va da piept, cel mai probabil cu israelienii de la Maccabi Haifa, care au învins în prima manșă pe maltezii de la Hamrun Spartans cu scorul de 4-0. De asemenea, echipa care va pierde va juca în turul secund al Europa Conference League cu pierzătoarea dintre Urartu (Armenia) și Zrinjski Mostar (Bosnia). În jocul tur, armenii au reușit să se impună, 1-0. 

Jocul va putea fi urmărit pe canalele DigiSport 1 și PrimaSport 1.

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web