Dorohoi News Logo

Farul, eliminată din preliminariile Ligii Campionilor

Farul

Singura reprezentantă a României în Liga Campionilor părăsește competiția după primul tur preliminar, fiind învinsă, după prelungiri, de reprezentanta Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol.

Chiar dacă jocul a fost, în prima repriză, unul echilibrat, moldovenii reușesc deschiderea scorului într-un moment cum nu se poate mai prost, în primul minut al prelungirilor în urma unei neatenții în apărarea campioanei noastre. Talal primește o minge în centru, nemarcat, preia pe lângă Aioani si marchează. 

Repriza a doua s-a desfășurat tot sub spectrul echilibrului, Mazilu ratând cea mai mare oportunitate a echipei noastre în minutul 51, atunci când, servit ideal de Alibec pe un contraatac, șutează dintr-o poziție bună pe lângă poarta apărată de Koval.  1-0 după 90 de minute și meciul merge în prelungiri.

Din păcate, în prelungiri, echipa gazdă arată că stă mai bine fizic, este mai proaspătă și reușeste să marcheze de două ori în prima repriză. Astfel, în minutut 99, Grameni pierde mingea în terenul advers, Sheriff pleacă pe un contraatac necruțător la capătul căruia se află Mbekeli, care, servit ideal de Luvannor, finalizează simplu. Apoi, în prelungirile primei reprize de extratime, Popescu greșește copilărește în tușă, este deposedat de Mbekeli, acesta pasează spre Paiva care-l servește perfect pe Ademo. 

3-0 și Farul este eliminată din Ligă de o echipă net superioară campioanei noastre. 

Povestea europeană a echipei lui Gheorghe Hagi continuă totuși în Conference League, unde va întâlni învinsa dintre Zrinjzki (Bosnia) și Urartu (Armenia).

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web