Dorohoi News Logo

Municipiul Dorohoi găzduiește cea de-a treia ediție a Taberei sportive „Sport Doro Camp” 2023

Tabara sportiva

Cea de-a treia ediție a Taberei sportive Dorohoi, organizată de Clubul Sportiv Juniorul Doroboi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Dorohoi, se va desfășura în perioada 28 august – 1 septembrie 2023, și va aduna la start un număr de aproximativ 60 de mici practicanți ai fotbalului.

Competiția, care va avea loc la baza sportivă „Sory Samy” Obor din municipiul Dorohoi, aduce la startul ei echipe din județele Botoșani, Iași, Suceava și Bacău, turneul fiind destinat copiilor născuți în 2015 sau mai mici. Toate echipele participante, care au formatul 4+1, vor juca între ele, urmând ca la final, toți copii sa primească diplome și medalii de participare. 

Pe lângă promovarea sportului și promovarea municipiului Doroboi, obiectivele organizării acestui eveniment sunt cooptarea unui număr cât mai mare de sportivi la eveniment, crearea spiritului competitiv şi de intrecere, legarea unor prietenii şi formarea relațiilor de apartenenţă la grup, dezvoltarea orizontului asupra dinamicii vieții generate de fenomenele ce guvernează dezvoltarea fizică şi intelectuală a tinerilor, menţinerea şi dezvoltarea calităților motrice de bază şi utilitar aplicative precum şi ameliorarea şi întărirea stării de sănătate a copiilor.

Pentru buna organizare și desfășurare a activității, tabăra beneficiază și de sprijinul Primăriei Dorohoi, care, prin ședința de Consiliu Local din data de 29 iunie 2023, a alocat suma de 25.000 de lei.

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web