Dorohoi News Logo

FC Botoșani a reușit să obțină doar un egal în fața celor de la Hermannstadt, după un joc cu multe gafe și două eliminări

FC BT

În ziua în care FC Botoșani a anunțat transferul internaționalului Romario Benzar, echipa locală nu reușește să obțină decât un egal în fața celor de la Hermannstadt, după un joc cu multe gafe de ambele părți și două eliminări.

Venirea lui Dan Alexa pare să fi revitalizat totuși jocul echipei fanion a județului. FC Botoșani începe destul de bine jocul și are prima oportunitate în minutul 11 prin Florescu, care prinde un șut de la 18 metri lateral stânga, în plasa laterală. După doar două minute însă, sibienii răspund printr-o lovitură de cap a lui Balaure din 5 metri. Din fericire, acesta nu prinde poarta.

Deschiderea de scor vine în minutul 22, Căbuz gafează incredibil o pasă de simplă, Drole este atent, interceptează și împinge mingea în plasă. Bucuria gazdelor durează doar șapte minute, Paraschiv reușind egalarea cu un șut din interiorul careului din poziție centrală, la o fază suspectă de offside, validată totuși de arbitrii din camera VAR. La un minut distanță, Iancu marchează după o greșeală a lui Friday dar mingea a intrat în poartă lovind mâna mijlocașului sibian iar golul a fost anulat. Totuși, scorul la pauză a fost în favoarea oaspeților, cu doar un minut înainte de pauză, la o centrare de pe partea stângă, Țigănașu îl scapă din marcaj pe Paraschiv, care înscrie simplu cu capul din 8 metri. 

Repriza a doua începe în nota de dominare a gazdelor iar în minutul 53, FC Botoșani reușește să egaleze după o pasă inexactă la portar interceptată de același Drole, Căbuz blochează din situație de singur cu portarul, mingea ajunge la David care reușește să marcheze primul său gol la nivel de seniori. 

FC Botoșani continuă să domine teritorial, este echipa mai prezentă în joc, dar, în minutul 68, Drole face un fault necontrolat la mijlocul terenului și vede direct cartonașul roșu. Chiar și cu un jucător mai mult pe teren, oaspeții nu-și creează mari oportunități de a înscrie. De altfel, singura întâmplare notabilă până la final este eliminarea lui Mino Sota din al doilea minut de prelungire pentru cumul de cartonașe, după un atac întârziat din spate.

2-2 final și FC Botoșani este încă în căutarea primei victorii din acest sezon. Următorul joc este cel de la Iași, în compania Politehnicii, antrenată de Leo Grozavu, cel care a condus ani buni echipa botoșăneană de pe bancă. FOTO: gsp.ro

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web