Dorohoi News Logo

FC Botoșani – UTA Arad 2-2. Echipa locală rămâne fără victorie după ce a fost egalată la ultima fază

FC BT - UTA Arad

Partidă cu multe goluri și un ritm intens de joc sâmbătă, 23 septembrie 2023, pe Municipalul din Botoșani, dar, care nu aduce prima victorie din acest sezon pentru FC Botoșani, aceasta fiind egalată la ultima acțiune a meciului.

Jocul debutează într-un ritm intens, cu oportunități la ambele porți, cu o echipă gazdă motivată, incisivă, care lasă impresia că poate semăna panică în defensiva arădeană la orice atac. Florescu șutează peste din marginea careului după doar trei minute de joc, arădenii ripostează și ratează o oportunitate importantă după ce Fabry execută pe centrul porții o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, poziție centrală. După doar două minute, în minutul 11, Ilicic îl testează pe Iacob dar acesta respinge. Minutul 18 aduce o nouă ocazie mare a gazdelor, Pius șutează slab din centrul careului după ce mingea ajunge la el în urma unui carambol. După alte patru minute, N’Goma profită de o deviere pe colțul lung după o centrare de pe partea stângă dar, din 6 metri, trimite cu capul peste. Primul gol al partidei vine în minutul 30, după ce arbitrul Băban este chemat din camera VAR la marginea terenului pentru un posibil henț. Acesta confirmă bănuielile și acordă lovitură de pedeapsă pentru FC Botoșani, transformată de Florescu, fără emoții. După gol, jocul intră într-o zonă de uzură, UTA încercă să atace dar nu este periculoasă iar FC Botoșani se mulțumește cu rezultatul de pe tabelă.

Repriza secundă debutează cu și mai mare intensitate. UTA egalează după doar patru minute de joc, atunci când Carp înscrie din mijlocul careului. Gazdele au însă o reacție imediată și în minutul 52, revin la conducere printr-un gol marcat de Ilicic, cu un șut plasat din marginea careului, după ce-și driblează elegant adversarul direct. După marcarea celui de-al doilea gol, Alexa alege să conserve rezultatul, UTA are posesia iar în minutul 77 arădenii ratează o ocazie uriașă, Vucenovic reia de la marginea careului mic, cu capul, peste poartă. În minutul 82, echipa lui Rednic rămâne în inferioritate numerică după ce Carp în lovește pe Zabou, după fluierul arbitrului. În al cincilea minut de prelungire, Dican reușește o cursă de 50 de metri, intră în careu, îi pasează lui Zabou, dar acesta, de la 8  metri reușește „peformanța” de a-l nimeri pe Iacob. După doar două minute, Cooper este găsit excelent în careu și egalează la ultima fază a jocului, cu o lovitură de cap. Botoșani pierde încă două puncte după un joc bun, după ce este egalată la ultima acțiune de joc. 

Autor: DorohoiNews.ro

Sursa foto: Ionuț Tăbultoc

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web