Dorohoi News Logo

Juniorul Dorohoi deschide a treia secție sportivă. O componentă a lotului național vine să predea baschet la Dorohoi. Vezi detalii!

Colaj

A.C.S. Juniorul Dorohoi deschide cea de-a treia secție sportivă în cadrul clubului, cea de BASCHET, pentru a da copiilor oportunitatea de a face cât mai mult sport.

După ce clubul a fost fost înființat cu secția de fotbal în 2018, a urmat secția de natație o dată cu deschiderea bazinului semiolimpic de înot, iar acum cea de baschet. Ca antrenor, va fi Apetrei Andreea, sportivă de performanță și componentă a lotului național al României.

„Doresc să-i mulțumesc doamnei antrenor Apetrei Andreea și domnului profesor Agaviloie Lucian pentru că s-a alăturat proiectului nostru și asigurăm copiii că vor urma și alte secții sportive în cadrul clubului Juniorul Dorohoi. Dorim, totodată, să dăm copiilor oportunitatea de a face diferite sporturi!”, a declarat Florin Caletcă, președintele Clubului Juniorul Dorohoi.

Despre prof. Apetrei Andreea, antrenoarea secției de BASCHET:

- Fostă jucătoare în Liga Națională la Clubul Sportiv Politehnica Iași, la senioare;
- Jucătoare în Liga Națională la Clubul Sportiv U Cluj Napoca, la senioare;
- Componentă a lotului național de junioare U16 în anul 2013, care a participat la Campionatul European de Baschet, divizia B în Portugalia;
- Componentă a lotului național U18 în anul 2014, care a participat la Campionatul European de Baschet, divizia B în Timișoara;
- Componentă a lotului național, la senioare U20 în anul 2016, care a participat la Campionatul European de Baschet, divizia B în Muntenegru, unde a obținut multe premii speciale la turneele finale din cadrul campionatelor U14, U16, U18, U20 dintre care: Cea mai bună plasatoare, Cea mai bună recuperatoare, Cea mai bună marcatoare, „Best five” - Primii 5 jucători ai turneului).

Detalii contact:

- Caletcă Florin (Președintele Clubului A.C.S. Juniorul Dorohoi) - 0743120240
- Apetrei Andreea - 0757172065
- Agavriloie Lucian - 0752283640

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web