Dorohoi News Logo

Liga județeană, etapa a XI-a. Pro Sport Vârfu Câmpului se detașează în fotoliul de lider. Inter Dorohoi învinge la scor de neprezentare

Fotbal

Etapa a 11-a a campionatului județean de fotbal a fost una de bun augur pentru echipa din Vârfu Câmpului. După ce etapa trecută au reușit să se impună (2-0) pe terenul uneia dintre contracandidatele la promovare, ieri, au profitat de pasul greșit făcut de echipa din Albești, care a pierdut la scor de neprezentare, în deplasarea de la Dorohoi, partidă disputată, din păcate pe stadionul din Darabani. 

Campioana din sezonul trecut, Unirea Curtești este în revenire de formă, dispune cu 4-0 de Viitorul Borzești și leagă astfel a cincea victorie consecutivă. 

Scorul etapei a avut loc la Bălușeni, acolo unde Șoimii din localitate au trecut cu 7-1 de Unirea Săveni iar AFC Sulița a stat, ca urmare a excluderii din campionat a Unirii Săuceni.

Rezultate etapa a XI-a 

Liga a IV-a 

Partizanul Tudora – AS 2000 Bucecea 0-2
Șoimii Bălușeni – Unirea Săveni 7-1
Sportivul Trușești – ACS Epureni 0-1 
Unirea Curtești – Viitorul Borzești 4-0
Inter Dorohoi – Viitorul Albești 3-0
Pro Sport Vârfu Câmpului – Voința Șendriceni 5-1
AFC Sulița a stat 

Tot ieri, 29 octombrie 2023 a avut loc și a noua etapă din liga a cincea organizată de AJF Botoșani, ultima din acest tur de campionat. În seria sud, FC Ripiceni câștigă detașat pe teren propriu, profită de pasul greșit făcut de cei de la Gorbănești (egal la Vicoleni, 3-3, după ce la pauză au condus cu 3-0) și „iernează” cu un avantaj liniștitor de cinci punte față de locul secund. 

Seria nord, pare a fi ceva mai echilibrată, nu mai puțin de 4 echipe fiind implicate în lupta pentru promovare. Dată peste cap de retragerea celor de la Viitorul Darabani, seria nord a propus doar trei dispute, echipa locală, Viitorul Dorohoi fiind învinsă la limită în deplasarea de la Havârna.

Rezultate etapa a IX-a 

Liga a V-a, Seria NORD

Zorile Havârna – Viitorul Dorohoi 4-3
Real Hudești – Nord Star Pomârla 2-2 
Azurii 92 Mileanca – Inter Viișoara 3-0
FC Nord Păltiniș și Speranța Dumbrăvița au stat

Liga a V-a, Seria SUD

AFCS Roma – FC Avrămeni 3-0
Flacăra Flămânzi – Sportul Flămânzi 3-2
FC Ripiceni – Viitorul Broscăuți 7-3
ACS Vicoleni – Viitorul Gorbănești 3-3 

Vezi clasementele în GALERIA FOTO

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web