Dorohoi News Logo

FC Botoșani – Universitatea Cluj 0-3. Corecție severă pe teren propriu pentru echipa locală

BT_UCluj

U Cluj ajunge la 15 jocuri consecutive fără înfrangere în deplasare. Mult mai experimentata echipă clujeană a continuat seria de jocuri fără înfrângere din deplasare și a făcut practic instrucție cu FC Botoșani pe Municipalul din nordul Moldovei. Un bun antrenament cu public pentru echipa lui Sabău, care a reușit să-și echilibreze golaverajul total din acest sezon. 

Jocul începe practic de la 0-1, la prima greșeală în defensivă, echipa lui Alexa este taxată de Nistor, care, în al nouălea minut de joc, nu-l iartă pe Ducan, din centrul careului. Minge lungă, Șeroni deviază greșit până la Câmpanu care preia și îi așează mingea lui Nistor în centrul careului care-l execută sec pe Ducan. După alte 12 minute, Nistor își trece în cont și un assist pentru Vali Gheorghe, după o pasă greșită a lui Pius. Oaspeții au o primă repriză incredibilă din punct de vedere al eficienței, două șuturi spre poartă și două goluri marcate, defensiva botoșăneană demonstrând încă o dată de ce FC Botoșani are cele mai multe goluri încasate din actualul sezon. 

Repriza a doua nu aduce nimic nou, gazdele sunt fără nici un fel de orizont, fără nici o idee de joc. Minutul 57 aduce, ca o consecință firească, majorarea scorului. Miron înscrie în poarta fostei sale echipe cu capul după o lovitură de colț de pe partea dreaptă, executată de același Nistor. Ducan ajunge la minge dar nu o poate respinge, lovitura de cap a lui Miron fiind una puternică, din apropiere. Finalul jocului găsește Municipalul pustiu, golit de spectatorii care, aparent, au rămas fără nici un fel de speranțe. Victorie la scor de neprezentare a universitarilor clujeni, record negativ istoric pentru FC Botoșani iar norii negri ai retrogradării încep să se adune din ce în ce mai mult deasupra reprezentatei județului în Superligă. 

Autor: DorohoiNews.ro

Sursa FOTO: Ionuț Tăbultoc

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web