Dorohoi News Logo

FC Botoșani dă semne de viață după plecarea lui Alexa. Farul Constanța – FC Botoșani 1-1

Farul - FC BT

După plecarea lui Alexa, FC Botoșani dă semne de viață, deși jucătorul meciului a fost portarul Ducan, care a avut nu mai puțin de cinci intervenții incredibile.

Jocul de la Ovidiu a început, așa cum o arăta calculul hârtiei, cu dominația constănțenilor care și-au creat în primele 15 minute câteva oportunități de a marca. După primul sfert de oră însă, jocul se echilibrează si FC Botoșani începe să fie ceva mai incisivă, deși procentajul de pase reușite este unul destul de slab. Minutul 18 îl găsește pe Ilicic lăsat în situație singur cu portarul după un un-doi superb la mijlocul terenului dar acesta iși bate efectiv joc de ocazie. Minutul 36, după un corner de pe partea dreaptă, Artean trimite cu capul pe colțul lung, de lângă Dragu, dar Ducan are o intervenție fabuloasă și scoate un gol ca și făcut. La cealaltă poartă, în minutul 45, Junior Pius scapă singur fața în față cu Aioani dar nu are inspirație și șutează în portarul Farului.

Repriza a doua începe tot în nota de dominare a Farului, care ratează două ocazii uriașe, Ducan salvându-și echipa de fiecare dată. În minutul 60 însă, la un corner de pe partea dreaptă, Mutombo confundă marcajul cu o plimbare în parc, îl scapă pe Artean din marcaj care înscrie cu o lovitură de cap bine plasată. Inexplicabil, Farul se retrage în defenisvă, predă inițiativa oaspeților care ușor-ușor încep să împingă jocul spre poarta adversă. Florescu în minutul 88 prinde un șut de excepție care zguduie bara unui Aioani care era simplu spectator. După doar un minut, conform cursului jocului,vine și golul egalizator. La un corner de pe partea dreaptă executat de același Florescu, Dican ia fața unui apărător și înțeapă mingea în plasă.

FC Botoșani putea să producă surpriza sezonului de până acum și să plece cu toate cele trei puncte la ultima fază cand, pe contraatac, Olinga driblează un adversar, pasează către Cioiu, care, având sprijinul lui Ilicic, pleacă în situație de doi contra unu cu un fundaș constănțean dar nu are inspirația de a pasa către acesta, care ar fi fost pus în situație de singur cu portarul.

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web