Dorohoi News Logo

Final de tur în Liga I. Rapid se impune la FCSB în ultima etapă a turului și reintră în lupta pentru campionat

fotbal

A cincisprezecea etapă a Superligii le-a adus față în față pe FCSB și Rapid, care au oferit un adevărat spectacol sportiv pe Arena Națională, învingători ieșind giuleștenii, care au fost mult mai pragmatici și mai coerenți pe tot parcursul jocului. Derby-ul „Craiovelor” a fost umbrit de atitudinea suporterilor de la FCU care au afișat bannere ce conțineau mesaje greu de reprodus, cu trimitere la Adrian Mititelu. Pe  teren, punctele au fost împărțite, chiar dacă FCU a terminat meciul în zece. Duelul nou promovatelor din Copou s-a încheiat  de asemenea indecis, 1-1, echipa lui Dorinel Munteanu reușind egalarea pe final, la singurul șut pe poartă. Record absolut de egaluri după doar un tur de campionat, 11 în 15 jocuri disputate.

Dinamo pierde la Arad în prelungirile partidei dintr-o lovitură de pedeapsă vehement contestată de antrenorul Burcă iar FC Botoșani reușește să dea semne de viață după plecarea lui Alexa. Deși portarul Ducan a fost omul meciului pentru echipa locală, FC Botoșani pleacă cu un punct de la Hagi. 

Surprizele etapei vin de la echipele clujene. U Cluj pierde acasă cu FC Voluntari, o echipă aflată în scădere de formă cu un antrenor aflat sub presiunea demiterii iar CFR-ul deraiază la Sibiu și pierde la limită, 1-0.

Rezultatele etapei la XV a 

Politehnica Iași – Oțelul Galați 1-1 (Harrison 31 / Maciel 79)
Sepsi Sf. Gheorghe – Petrolul Ploiești 0-0
U Craiova – FCU Craiova 1-1 (Căpățână 29 / Chițu 63)
U Cluj – FC Voluntari 1-2 (Stoica 12 / Nemec 31, Dumiter 61)
Farul Constanța – FC Botoșani 1-1 (Artean 61 / Dican 89)
FCSB 1-2 Rapid București 1-2 (Dawa 66 / Papeau 39, Iacob 45)
UTA Arad – Dinamo București 2-1 (Micovschi 41, Freitas 90+4 (p) / Politic 8)
FC Hermannstadt – CFR Cluj 1-0 (Neguț 61)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web