Dorohoi News Logo

Liga I, etapa a XIX-a. Rapid și Craiova nu profită de egalul dintre CFR și FCSB

fotbal

Nici o victorie pentru primele patru clasate, în etapa a 19-a. CFR a remizat pe teren propriu cu FCSB, în derby-ul etapei, pași greșiți de care nici Rapid dar nici U Craiova n-au putut profita, ambele fiind învinse cu același scor, 2-1. Giuleștenii au pierdut trei puncte mari în fața propriilor suporteri contra Voluntariului iar Craiova a plecat învinsă de la Sibiu. 

Farul Constanța pare a da semne de viață după victoria de pe teren propriu, 3-1 contra Petrolului, Politehnica Iași câștigă la limită în Copou contra UTA Arad iar U Cluj continuă seria de meciuri fără înfrângere de pe teren străin, după ce învinge norocos la Dinamo.

FC Botoșani este în picaj liber și, așa cum a declarat și antrenorul Mihai Ciobanu la conferința de presă, arată ca o echipă de jucători care joacă doar pentru propriul interes, nicidecum pentru echipă. Craiova lui Mititelu a forțat atât cât a fost nevoie și a obținut o victorie facilă, 2-0, pe teren propriu. 

Jocul care a încheiat etapa a fost cel de la Galați dintre Oțelul și Sepsi, un meci spectaculos, cu cinci reușite, răsturnari de scor și o victorie surprinzătoare a oaspeților, reduta lui Dorinel Munteanu cedând încă o dată, de data asta cu scorul de 3-2.

Rezultatele etapei

Poli Iași – UTA Arad 1-0 (Harrison 78)
Rapid București – FC Voluntari 1-2 (Papeau 82 / Nemec 66, Ricardinho 73)
FC Hermannstadt – U Craiova 2-1 (Iancu 51, Oroian 61 / Mitriță 52)
Farul Constanța – Petrolul Ploiești 3-1 (Budescu 30(p), Munteanu 52, Larie 78 / Papp 81)
CFR Cluj – FCSB 1-1 (Tachtsidis 7 / Olaru 26)
FCU Craiova – FC Botoșani 2-0 (Lacroix 20, Bauza 76)
Dinamo București – U Cluj 0-1 (Nistor 4)
Oțelul Galați – Sepsi Sf. Gheorghe 2-3 (Maciel 38, Cîrjan 83 / Matei 4, Ștefănescu 64, Ciobotariu 75)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web