Dorohoi News Logo

FC Botoșani este ca și retrogradată după un nou eșec pe teren propriu în fața celor de la Dinamo

FC BT - Dinamo

După un parcurs dezastruos în primele 19 etape, botoșănenii sperau să spargă gheața pe teren propriu împotriva unei alte echipe aflată în suferință, Dinamo, care acumulase doar două puncte în ultimele 12 dispute.

În prima repriză, echipele au propus un joc în concordanță cu pozițiile acestora din clasament, nici o ocazie clară de gol, nici fază construită, lucrată, un fotbal total la întâmplare de ambele părți. Chiar și așa, ghinionul bântuie în continuare echipa locală iar Politic aduce Dinamo în avantaj în minutul 23 cu o execuție senzațională de la marginea careului, șut care-l lasă pe Ducan simplu spectator. Repriza se încheie cu un singur șut pe poartă, șut care din păcate pentru FC Botoșani, a găsit plasa porții. 

Jocul modest al ambelor echipe continuă și după pauză, mingea este plimbată mai mult la întâmplare, fără nici o adresă, ocaziile de poartă lipsesc cu desăvârșire iar execuția lui Politic pare a fi singura rază de soare dintr-un fotbal intrat în ceață, un fotbal fără nici un orizont, greu de privit de către un spectator neutru.

FC Botoșani începe să arate ca un grup de jucători care abia s-au întâlnit la antrenament, pasele nu par să se mai lege, presiunea poziției din clasament își spune cuvântul iar minutul 75 găsește echipa locală cu nici o realizare în 30 de minute de fotbal în a doua parte. Zero șuturi spre poartă, zero șuturi pe poartă, zero cornere, zero realizări. 

Bomboana de pe coliva gazdelor a fost pusă de Abdallah, în minutul 90, Dican este depășit ușor în tușă iar Ducan îi lasă colțul scurt lui Adballah, care nu ratează. Înfrângere din nou pentru Botoșani, a 11 a din acest sezon și urmează o deplasare infernală, la Galați. 

Autor: DorohoiNews.ro

FOTO: Ionuț Tăbultoc

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web