Dorohoi News Logo

Naționala României de handbal masculin are primul meci la Campionatul European

Hanball

Astăzi, de la ora 19:00, SAP Arena din Mannheim va găzdui partida de debut a naționalei României la Campionatul European. Adversarul este unul destul de cunoscut, Austria, cu care băieții lui Xavi Pascual au jucat și în grupa de calificări. 

Din păcate însă, austriecii s-au impus în ambele jocuri, la scoruri destul de strânse: 36-32 în Austria și 35-30 la București. Judecând după ultimele rezultate și după faptul că bookmakerii îi dau net favoriți pe adversarii din această seară, este de așteptat ca rezultatul să fie oarecum similar cu cele din calificări.

Speranțele sunt totuși destul de mari pentru un rezultat pozitiv, adversarul din acest joc fiind singurul oarecum apropiat de naționala României ca valoare. Din celelalte două dispute este foarte puțin probabil să putem obține ceva pozitiv, astfel încât punctele puse în joc astăzi s-ar putea dovedi foarte importante pentru obținerea unui loc cât mai bun în clasamentul final al Campionatului European. 

Partida, care va fi arbitrată de un cuplu de norvegieni (Jorum / Kleven) va putea fi urmărită live pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web